Wattpad yazarları hayranlarıyla buluştu

Menteşe BelediyesiKültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlediği wattpad yazarlar buluşması ve kitap imza gününde edebiyat dünyasının genç yazarları Dilara Keskin, Emre Gül ve Koray Yersüren’i okurlarıyla buluşturdu....

Wattpad yazarları hayranlarıyla buluştu

Menteşe BelediyesiKültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlediği wattpad yazarlar buluşması ve kitap imza gününde edebiyat dünyasının genç yazarları Dilara Keskin, Emre Gül ve Koray Yersüren’i okurlarıyla buluşturdu. Hayranları, yazarların kitaplarını imzaladığı bölümde uzun kuyruklar oluşturdu.

Etkinlikte, Emre Gül’ün "Nar", Dilara Keskin’in "Düşman Okullar", Koray Yersüren’in ise "Gözlük" kitapları ile yakaladıkları başarıyı, dünya genelindeki en büyük hikaye paylaşma ve keşfetme platformu olan Wattpad yazarlığı ile devam ettiren genç yazarlar, okurlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Etkinlikte okurlar, yazarlardan imza alabilmek için uzun süre sıra beklemek zorunda kaldı.Kitaplarını imzalatanlar, sohbet etme fırsatı yakaladıkları genç yazarlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. İmza günü etkinliğine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle ünlü yazarların fuarda bulunan tüm kitapları kısa sürede tükendi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.