Voleybol Turnuvası fikstürü çekildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kamu Kurumları Arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası Fikstür çekimi yapıldı.Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize...

Voleybol Turnuvası fikstürü çekildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kamu Kurumları Arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası Fikstür çekimi yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen turnuvanın kura çekimi Düğerek Sosyal Tesisleri Toplantı Salonu’nda yapıldı. Turnuvaya Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Menteşe Belediyesi, Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla Adliyesi-Baro kurumlarından takımlar katılacak.

Fikstür Çekimi sonucunda A Grubu ilk maçı Muğla İl Jandarma Komutanlığı ile Kamu Hastaneleri Birliği, B Grubu ilk maçı ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Menteşe Belediyesi arasında oynanacak. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Kamu Kurumları Arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası 20 Eylül 2016 tarihinde saat 18.00’da Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda yapılacak olan açılış seremonisiyle başlayacak.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.