Vietnamlılar Çam Balı’na hayran kaldı

Muğla’ya ilk defa ziyaret eden Vietnam Ticaret Ateşesi Ticaret Odası ve Sanayi Odası (MUTSO), Belediye ve ardından Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği (MAYBİR)’i ziyaret etti.Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği ziyaretinde müzeyi...

Vietnamlılar Çam Balı’na hayran kaldı

Muğla’ya ilk defa ziyaret eden Vietnam Ticaret Ateşesi Ticaret Odası ve Sanayi Odası (MUTSO), Belediye ve ardından Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği (MAYBİR)’i ziyaret etti.

Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği ziyaretinde müzeyi gezen Vietnam Ticari Ateşesi Ly Quoc Thing ve Ticari Danışmanı Nuyen Tuan Quang, müzeye hayran kaldı. Müze hakkında MAYBİR yetkililerinden bilgi alan Vietnamlı konuklar, arıcılık sektörünün geldiği nokta hakkında bilgi alırken, eski bal kovanları büyük ilgisini çekti.

MAYBİR Başkanı Ziya Şahin İstanbul’da yapılacak fuara katılmak için Muğla’dan ayrılırken, müzenin herg ecen gün daha da zenginleştiğini söyledi ve ziyaretçi sayısında da artış yaşandığını açıkladı. Vietnamlı konuklar ziyaret sonrası Muğla çam balı alırken, çam balı konusunda ticaret yapabileceklerini açıkladılar.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.