Vergi Rekortmenlerine ödül

Muğla’da 2012 yılında, Kurumlar ve Gelir Vergisi’nde rekortmen olan mükelleflerin ödülleri düzenlenen bir törenle verildi.Vergi Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Muğla’da 2012 yılında Kurumlar ve Gelir vergisi dallarında...

Vergi Rekortmenlerine ödül

Muğla’da 2012 yılında, Kurumlar ve Gelir Vergisi’nde rekortmen olan mükelleflerin ödülleri düzenlenen bir törenle verildi.

Vergi Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Muğla’da 2012 yılında Kurumlar ve Gelir vergisi dallarında ilk üç sırayı paylaşan vergi rekortmenlerine düzenlenen gecede plâketleri verildi. Geceye Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, Muğla Defterdarı Mustafa Kılıçaslan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş, Vergi Dairesi Grup müdürleri ve vergi rekortmeni mükellefler katıldı.

Ödül töreni öncesi konuşan Muğla vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, bu yıl 25’incisi düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında 2012 yılında kurumlar ve gelir vergisi dallarında ilk üç sırayı paylaşan mükelleflere plâket verileceğini açıkladı. Gecede Kurumlar Vergisi dalında ilk sırada ve aynı zamanda Türkiye Kurumlar Vergisi sıralamasında 41’inci sırada yer alan Türkiye Kömür İşletmeleri Güney Ege Linyit İşletmesi adına Müessese Genel Müdür Yardımcısı Serdar Toprak, ikinci sırada Kemerköy Elektrik Üretim A.Ş. adına Genel Müdür Abdullah Yılmaz, 3. Sırada da Yeniköy Elektrik Üretim AŞ (YEAŞ) adına Genel Müdür Yardımcısı Serdar toprak ödüllerini vali Mustafa Hakan Güvençer’in elinden aldı.

Nejat İşler gelemedi

Gelir Vergisi dalında ilk üç sırada Bodrumlu mükellefler yer aldı. İlk üç sırada yer alan mükelleflerden ilk sırada yer alan Güngör Nebil Özgen geceye katılamazken, 2. sırada yer alan Ayhan Kılıççöte’nin0 plâketini Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci verdi. Muğla’da Gelir vergisi dalında üçüncü sırada ise sanatçı Nejat İşler yer aldı. Nejat İşler, İstanbul’da rahatsızlığı nedeniyle devam eden tedavisi nedeniyle geceye katılamadı.

Bu haber toplam 402 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.