Vergi Haftası Yatağan’da da kutlanıyor

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan  vergi haftası dolaysıyla Yatağan Vergi dairesince bir dizi etkinlik düzenlendi.Yatağan Vergi Dairesi Müdür vekili Şennur Çay, Başkanlığında oluşan heyet  sabah  Atatürk...

Vergi Haftası Yatağan’da da kutlanıyor

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan  vergi haftası dolaysıyla Yatağan Vergi dairesince bir dizi etkinlik düzenlendi.

Yatağan Vergi Dairesi Müdür vekili Şennur Çay, Başkanlığında oluşan heyet  sabah  Atatürk Anıtına çelenk sunup saygı duruşunda bulundu.  Daha sonra yatağan Belediye Başkanlığı ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaret ettiler.

Yatağan Vergi Dairesi Müdür Vekili Şennur Çay; “Toplumda vergi bilinci oluşturmak  vergiyi sevdirmek tabana yaymak, için yapılacak etkinlikler bir hafta sürecek. Bu kapsamında, kurum, kuruluş, sivil toplum kuruluşları ve mükelleflerimize ziyaretlerimiz sürecek.”dedi.

Heyet Yatağan Esnaf ve Sanatkarlar Odasını da ziyaret  etti. Ziyaret sırasında konuşan Yatağan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kuzu; “Vergi haftasının Ülkemize hayırlı olmasını diliyor nazik ziyaretlerinden dolayı   teşekkür ediyorum. Yatağan esnafımız  vergisini düzenli ödemek için elinden yapmaktadır. Vergi dairemizin çalışanlarının da bizlere gösterdiği ilgiden memnunuz” dedi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.