Vekil son kez Sal’a bindi

Eşen Çayının iki yakasında bulunan Korubükü ve Demirler köylerinde oturan vatandaşların yıllardır süren çilesi nihayet sona eriyor. Köylüler 1 Haziran’den itibaren çayı artık tehlikeli bir şekilde sal ile geçmekten kurtulacaklar....

Vekil son kez Sal’a bindi

Eşen Çayının iki yakasında bulunan Korubükü ve Demirler köylerinde oturan vatandaşların yıllardır süren çilesi nihayet sona eriyor. Köylüler 1 Haziran’den itibaren çayı artık tehlikeli bir şekilde sal ile geçmekten kurtulacaklar. Köprünün tamamlanmasının ardından köylüler köprüyü kullanmaya başlayacaklar.

Eşen Çayının iki yakasında bulunan Korubükü ile Demirler Köylerini birbirine bağlayacak olan köprünün temeli törenle atıldı. 93 işgününde bitirilmesi planlanan köprü için müteahhit firma ile pazarlık yapan AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, “köprünün açılışı 1 Haziran’da yapılacak. Şimdiden herkesi davet ediyorum” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’nın genel seçimler öncesinde seçmenlere ulaşmak için sal yardımıyla geçtiği alana köprü yapılıyor. 10 Nisan tarihinde 840.000.00+KDV’lik tutarla ihale edilen köprü için temel atma töreni düzenlendi. Bir kum ocağının yaptığı derme çatma köprünün sele kapılmasından sonra ulaşımlarını yıllardır akaryakıt bidonlarında yapılan sal yardımıyla gerçekleştiren iki köy halkı temel atma töreninin bayram yerine çevirdi. Alanda saç böreği pişirerek konuklarına ikramda bulunan vatandaşlar, AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’yı da şiirler okuyarak karşıladı.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.