Vatan Partisi’nden Saatcı’ya ziyaret

Yerel seçimler öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere HDP ve MHP hariç tüm siyasi partilerden teklif alan  kamuoyunda da ‘Parti rozeti takmayan başkan’  olarak anılan Başkan Saatcı’ya,...

Vatan Partisi’nden Saatcı’ya ziyaret

Yerel seçimler öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere HDP ve MHP hariç tüm siyasi partilerden teklif alan  kamuoyunda da ‘Parti rozeti takmayan başkan’  olarak anılan Başkan Saatcı’ya, Vatan Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı ziyarette bulundu.

Başkan Behçet Saatcı’ya son olarak tüm Türkiye’de hızla yayılan Vatan Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı ziyaret gerçekleştirdi. Nezaket ziyaretinde konuşan İlçe Başkanı Selçuk Selvi, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın ilçede şimdiye kadar yaptığı hizmetlere değinerek, “Değerli Belediye Başkanımıza hem geçmişte yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edelim. Hem de partimizi anlatmak amacıyla ziyaret gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin bu çıkmazından Vatan Partisi’yle kurtulacak. Vatanseverlerin, Atatürkçülerin, Milliyetçilerin, Yurtseverlerin birleşerek Kuva-yi Milliye ruhu ile ülkemizi bu çıkmazdan kurtaracağız” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da, “Vatan Partisi Türk siyasi hayatına bir hareket getirdi. Belli hassasiyetleri taşıyan insanların bir araya geleceği siyasi parti olacağından şüphem yok. Devam eden bir parti olarak gözükse de, aslında çok daha toparlayıcı ve geniş bir yelpazeli bir parti olma yolunda ilerliyorlar. Ülkemizle ilgili söyledikleri hassasiyetleri bizlerde aynı şekilde taşıyoruz. Siyasetlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.