Valilik Kupası maçları sona erdi

Her yıl geleneksel olarak  Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun işbirliğinde düzenlenen Kurumlar ve Kuruluşlar Arası Voleybol Turnuvası Çarşamba akşamı oynanan...

Valilik Kupası maçları sona erdi

Her yıl geleneksel olarak  Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun işbirliğinde düzenlenen Kurumlar ve Kuruluşlar Arası Voleybol Turnuvası Çarşamba akşamı oynanan süper kupa maçıyla sona erdi.

2 grup halinde oynanan maçlar sonucunda, Kurumlar arasında 1.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, 2. Cezaevi ve 3. de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Kuruluşlar arasında ise 1. Muğla Büyükşehir Belediyesi  2. Muğla Voleybolunu Geliştirme ve Yaşatma Derneği (A) 3. İse Saburhane spor oldu.  Her iki grubun birincileri süper kupada karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Muğla Büyükşehir Belediyesi  süper kupanın sahibi oldu.

2014-2015 Voleybol sezonunda miniklerde, yaş grubunda, yıldızlarda, gençlerde, veteranlarda , bölgesel lig de ve Kurumlar ve Kuruluşlar arası turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri 09 Haziran 2015 Salı günü yapılacak olan Voleybol Ödül Gecesinde verilecek.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.