Valilik çalışanlarına yangın eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Muğla Valiliği çalışanlarına yangın eğitimi verildi.Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Muğla Valiliği’nde çalışan ve yangın söndürme...

Valilik çalışanlarına yangın eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Muğla Valiliği çalışanlarına yangın eğitimi verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Muğla Valiliği’nde çalışan ve yangın söndürme ekibinde olan 8 personele yangına müdahale eğitimi verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı itfaiye personeli tarafından valilik çalışanlarına, yangın dolaplarının kullanımı, yangın hortumlarının bağlanması ve bakımı, yangın tüplerinin özellikleri ve kullanımı uygulamalı olarak gösterildi. Olası bir yangına nasıl müdahale edileceği, büro ve ofis gibi alanlarda çıkabilecek yangınlara müdahale şeklinin anlatıldığı eğitimde valilik çalışanları uygulamalı eğitimin yanında Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi personeline sorular sorarak herhangi bir yangında yapmaları gerekenleri de öğrenme fırsatı buldular.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, büyükşehir olan Muğla’da itfaiye teşkilatının bütün ilçelerde yapılanmasını tamamlayarak vatandaşların hizmetinde olduğunu, talep olması durumunda kurumlara ve vatandaşlara yangına karşı müdahale eğitimlerinin devam edeceğini söyledi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.