Vali’den,asırlık nineye asırlık evinde ziyaret

Yaklaşık 6 ay önce Muğla’ya atanan Vali Amir Çiçek, fırsat buldukta ilçeleri ziyaret ediyor ve ilçelerde muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya geliyor. Vali Çiçek, ilçe ziyaretlerinde sokağa çıkarak vatandaşların sorunlarını...

Vali’den,asırlık nineye asırlık evinde ziyaret

Yaklaşık 6 ay önce Muğla’ya atanan Vali Amir Çiçek, fırsat buldukta ilçeleri ziyaret ediyor ve ilçelerde muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya geliyor. Vali Çiçek, ilçe ziyaretlerinde sokağa çıkarak vatandaşların sorunlarını yerinde tespit ediyor.

Ula’da mahalle muhtarları ile bir araya gelen Vali Çiçek, toplantı sonrası Esnaf Odası Başkanı Kemal Özçelik’i ziyaret etti ve esnafların durumu hakkında bilgi aldı. Vali Çiçek ardından 94 yaşındaki asırlık çınar Huriye Dana isimli vatandaşı evinde ziyaret etti ve hayır duasını aldı. 94 yaşındaki yaşlı kadını 110 yıllık tarihi evinde ziyaret eden Vali Çiçek, yaşlı kadından isteği olup olmadığını sordu. Kendisinin durumunun iyi olduğunu, durumu iyi olmayan vatandaşlara yardım edilmesini isteyen Huriye Dana, “Allah’a şükür sağlım ve maddi durumum iyi. Gelmeniz bile yeter. Allah işlerinizde hayırlar getirsin. Allah devletimizi ve milletimizi her türlü şerden korusun” diyerek dua etti.

Vali Çiçek toplantının ardından yaya olarak gittiği ev ziyaretleri esnasında yolda karşılaştığı vatandaşlar ile de sohbet etti. 88 yaşındaki bir kadının yaşlılık aylığı bağlanmadığını söylemesi üzerine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu’yu yaşlı kadının durumu ile ilgilenmesi için talimat verdi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.