Vali’den Esnaf Odalarına ziyaret

Muğla Valisi Amir Çiçek, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Vali Çiçek, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız ve Ortaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüsamettin Karaşahin tarafından...

Vali’den Esnaf Odalarına ziyaret

Muğla Valisi Amir Çiçek, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Vali Çiçek, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız ve Ortaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüsamettin Karaşahin tarafından karşılandı.

Bir ilin gelişmesinde Odaların önemli bir dinamik olduğunu dile getiren Vali Çiçek: “Sizin çalışmalarınız sayesinde esnaflarımızın iştigal ettiği mesleklerde daha iyi olması, hizmet içi eğitimleriniz ve kurslarınızla esnafımızın teknolojik gelişmeleri yakından takip etmesi sağlanmaktadır. İlimiz yöresel ürünlerin satılmasında pazar sıkıntısı çekilmeyecek bir potansiyele sahiptir. Bu potansiyelden en iyi şekilde faydalanmalıyız. ” ifadelerini kullandı.

Odalar sayesinde birlik duygusunun oluştuğunu vurgulayan Vali Çiçek: “Odalarımız sayesinde esnaflarımız tek başına yapamadıklarını birlikte yapabilmektedirler. Sizlerin özverili çalışması ilimizin gelişmesi açısından çok önemlidir. Başarılı faaliyetlerinizden dolayı size teşekkür ediyorum.” dedi.

Esnaf birliği olarak her zaman esnafların yanında olduklarını dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ayyıldız: “Muğla’ya kayıtlı sayısı sezona göre 45 bin ile 50 bin arasında değişen aktif üyemiz vardır. 35 tane odamızla çalışmalarımızı birlik içinde sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.