Vali, şehit anneleriyle buluştu

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek beraberindeki heyetle Muğla Öğretmenevi’nde şehit anneleri, gazi yakınları ve askerde oğlu olan ailelerle birlikte akşam yemeğinde buluştu.Yemekte İl Jandarma ve Garnizon Komutanı...

Vali, şehit anneleriyle buluştu

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek beraberindeki heyetle Muğla Öğretmenevi’nde şehit anneleri, gazi yakınları ve askerde oğlu olan ailelerle birlikte akşam yemeğinde buluştu.

Yemekte İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Vali Yardımcıları Mevlüt Kurban, Fethi Özdemir, Ahmet Ertürk, Kamil Köten ve Fatih Ürkmezer, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu yemekte yer aldı.Davetlilerle yemek yendikten sonra Müftü Yardımcısı Hüseyin Küçükoğlu Kur’an-ı Kerim okudu ve dua etti.

Yemekte yaptığı konuşmada katılımcılara ‘Cennet Annelerin Ayağı Altındadır’ Hadisini hatırlatan Vali Çiçek, “Annelerimiz bizim en kutsal değerlerimiz. Hepinizin Anneler Günü kutlu olsun. Annelerimiz tek gayesi bütün zahmetlere katlanarak büyük fedakarlık gösterip evladını vatana, millete ve topluma yararlı bir insan olarak yetiştirmektir. Anneler evladını her şeyi ile ilgilenir. O nedenle toplumumuzda annelerimizin ayrı bir yeri vardır” diye konuştu.

Anneler Günü sebebiyle şehit anneleri, askerde çocuğu olan aileler ve gazi yakınlarıyla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Vali Çiçek, sözlerine şu şekilde devam etti.

“Bütün annelerimiz bizim için çok değerli ama şehit annelerimizin gönlümüzde ayrı bir yeri var. Şehit annelerimizin yetiştirdikleri evlatlarını vatanın ve milletin bütünlüğü için şehit vermeleri hiç kolay değil. Onlara her zaman minnettarız.  Değerli annelerimizin her zaman yanındayız. Annelerin üzülmesine, ağlanmasına gönlümüz hiç razı değil. Hepinizin Anneler Günü’nün kutluyor ailenizle, sağlıklı uzun yaşam diliyorum.”

Vali Çiçek’in konuşmasının ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bilimi Fakültesi Yüksek Lisans öğrencisi Şeyma Durgut Bedirhan Gökçe’ye ait “Sol Yanım Acıyor” adlı şiiri okudu.

Okunan şiirin ardından Hülya Çiçek ve il protokolü eşleri yemeğe katılan annelere hediye verdi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.