Vali Şahin’den Yaşlılar Günü Mesajı

Muğla Valisi Fatih Şahin, bir mesaj yayınlayarak 1 Ekim Yaşlılar Günü’nü kutladı. Şahin Mesajında şu görüş ve düşüncelere yer verdi:“Kültürümüzü, değerlerimizi, tarihimizi geçmişten günümüze taşıyan, deneyimlerini...

Vali Şahin’den Yaşlılar Günü Mesajı

Muğla Valisi Fatih Şahin, bir mesaj yayınlayarak 1 Ekim Yaşlılar Günü’nü kutladı. Şahin Mesajında şu görüş ve düşüncelere yer verdi:

“Kültürümüzü, değerlerimizi, tarihimizi geçmişten günümüze taşıyan, deneyimlerini genç kuşaklara aktararak ayaklarını yere sağlam basan bir toplum yaratmada önemli yere sahip yaşlılarımızı saygıyla anmak için 01 Ekim Dünya Yaşlılar Günü olarak kutlamaktayız.

Yaşlılarımıza saygı göstermek, onları toplumla bütünleştirmek ve hayata tutunmalarını sağlamak yarının yaşlıları olarak hepimizin görevi ve sorumluluğudur. Yaşlılara, ihtiyaç duydukları konularda destek vermek, onlarla sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurmak örf ve adetlerimizde önemli bir yere sahiptir.

Bu bağlamda devletimiz, bizi bu günlere getiren yaşlılarımızın kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak için çeşitli imkanlar sunmaktadır. Yaşlı vatandaşlarımızın daha mutlu ve refah bir hayata sahip olması adına çalışmalar sürdürmektedir.

Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın “01 Ekim Dünya Yaşlılar Günü”nü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam süreci temenni ediyor, tüm yaşlılarımıza en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.