Vali Şahin veda etti

3 yıldır Muğla Valiliği görevini yürüten ve son çıkan Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Fatih Şahin veda etti. Muğla Öğretmen evinde düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya gelen Vali Fatih Şahin, basın...

Vali Şahin veda etti

3 yıldır Muğla Valiliği görevini yürüten ve son çıkan Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Fatih Şahin veda etti. Muğla Öğretmen evinde düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya gelen Vali Fatih Şahin, basın mensupları ile vedalaşırken çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Fatih Şahin yaptığı veda konuşmasında; “ 3 yıl Muğla’da görev yaptım. Bundan sonraki dönemde çocuklarımın eğitim için İzmir’e yerleşeceğim. 3 yıl boyunca Muğla’da siz basın mensupları da dahil olmak üzere güzel dostluklar kurduk. Muğla için görev sürem boyunca elimden gelen her türlü çabayı gösterdim. Muğla basını ile çok iyi anlaştık. Devlette süreklilik esastır. Bizim dışımda gelişen olaylarda oldu. Valililerin görev süreleri kısıtlı. Tabi bu devlet büyüklerinin takdiri. Muğla görev aldığım 8’inci il. Bazı mesleklerde ister istemez büyük değişiklikler oluyor. Muğla için her şeyin en iyisini istedim. 3 yıl değil 3 ay bile kalsaydım yine mutlu olurdum. Başta Muğla turizminin markalaşma süreci için güzel çalışmalar yaptık. Prosödürler gereği bazı proje ve çalışmalarımızı ise gerçekleştiremedik. Göcek koylarının ve tesislerinin seviyelerinin yükseltilmesi çalışmalarımızı başlatmıştık ama yetiştiremedik. Ayrıca çok istediğimiz bir başka proje olan Akyaka ve Dalyan tekneleri üzerindeki çalışmalarımızı gerçekleştiremedik. Bundan sonra da Muğla’yı ve Muğla’da yapılan çalışmaları takip edeceğim ve sık sık ziyaret edeceğim. Görev sürem boyunca basın ile aramızda karşılıklı güven tesis ettik. Basına çok yakın çalıştım. Daire müdürleri ve sosyal alanlarda da birebir çalışmalarım oldu. 3 yıl kısa bir süre olmasına karşın önemli işler başardık. Göreve gelecek olan valimize de başarılar diliyorum. Muğla benim için çok özel ve güzel bir yer. Muğla’dan çok güzel izlenimler ve anılarla ayrılıyorum. Görev sürem boyunca Muğla için çalışmalarımıza katkı ve destek veren her kurum ve şahıslara özellikle de basına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.