Vali öğrencilerin sevincini paylaştı

Muğla Valisi Amir Çiçek, Dalaman’ın Gürleyik Mahallesi’ndeki Dalaman Gürleyik İlkokulu ve Ortaokulu’nun bahçesine yaptırılan halı sahanın  açılış törenine  katıldı.Dalaman’ın Gürleyik Mahallesi’nde çocuklar...

Vali öğrencilerin sevincini paylaştı

Muğla Valisi Amir Çiçek, Dalaman’ın Gürleyik Mahallesi’ndeki Dalaman Gürleyik İlkokulu ve Ortaokulu’nun bahçesine yaptırılan halı sahanın  açılış törenine  katıldı.

Dalaman’ın Gürleyik Mahallesi’nde çocuklar ve gençler için sağlıklı yaşam ve spor alanları projesi kapsamında özel bir holdingin sponsorluğunda, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yaptırılan halı sahanın açılış törenine Vali Çiçek’in yanı sıra İl Jandarma Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Orman Bölge Müdürü Mustafa Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Vali Amir Çiçek, mahalle sakinlerine yararlanabilecekleri hibeler ve desteklerle ilgili bilgiler aktarırken: “Dağ köylerine devletin desteği önemlidir ve bundan faydalanılması gerekir. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır. Vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz. Öğrencilerimizin spora yönlendirilmesi için okullarımıza katkıda bulunan herkese yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Gürleyik Mahallesi muhtarı Salih Salar ise mahallelerine yapılan halı sahanın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Ardından halı saha yapımına destek veren özel bir holding ve Orman Bölge Müdürlüğü’ne plaketleri Vali Amir Çiçek tarafından takdim edildi. Vali Çiçek, halk oyunlarında Muğla birincisi olan Dalaman Cumhuriyet Okulu’nun öğrencilerinin gösterilerini sunmalarının ardından halı sahanın açılışını yaptı.

Vali Çiçek ve protokol üyeleri vatandaşlarla birlikte okul bahçesine fidan dikti.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.