Vali Güvençer Yatağan’ı ziyaret etti

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, ilçe ziyaretlerine Yatağan’la devam etti.Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için sabah erken saatlerde Yatağan’a giden Vali Güvençer’i Yatağan Kaymakamı Hasan Tanrıseven, İlçe...

Vali Güvençer Yatağan’ı ziyaret etti

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, ilçe ziyaretlerine Yatağan’la devam etti.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için sabah erken saatlerde Yatağan’a giden Vali Güvençer’i Yatağan Kaymakamı Hasan Tanrıseven, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı İ. Kamil Kısbet, Belediye Başkanı Haşmet Işık, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve daire amirleri karşıladı.

Yatağan Kaymakamlığı toplantı salonunda heyetle bir araya gelen Vali Güvençer, Kaymakam Hasan Tanrıseven’den ilçenin eğitim, sağlık, sosyal güvenlik, sosyal hizmetler, ulaştırma ve yol durumu, sanayisi, tarımı, kültür ve turizmi, maden yatakları ve yürütülen çalışmalar hakkında geniş bilgi aldı.

Vali Güvençer, Kaymakamlıktan sonra Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Güney Ege Linyit İşletmeleri( GELİ)’ne ziyarette bulundu.

Yatağan ziyaretinde açıklama yapan Vali Güvençer, “ Yatağan’a daha önceden de birkaç defa gelmiştim. Ama bu ilk resmi ziyaretim oldu. İlçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşları birlik ve bütünlük içinde buldum. Bu durum son derece beni mutlu etti. Yaptığımız görüşmelerde genel bir değerlendirme yaptık. Daire amirlerimiz arasında da uyumlu bir çalışma söz konusu. Bize düşen tüm kurumlarımızla Valilik olarak bu birlikteliğe destek vermek olacaktır.” diye konuştu.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.