Vali dümene geçti, pupa yelken dedi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Dalyan Kanalı’nda gaz ile çalışan teknede kaptanlık yaparak beraberindeki heyet ile kanal turu yaptı.Vali Amir Çiçek, Ortaca Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Yardımlaşmada ve Dayanışma Vakfı’ndan...

Vali dümene geçti, pupa yelken dedi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Dalyan Kanalı’nda gaz ile çalışan teknede kaptanlık yaparak beraberindeki heyet ile kanal turu yaptı.

Vali Amir Çiçek, Ortaca Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Yardımlaşmada ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım alan 40 aileyle düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Protokol ve ailelerle birlikte yemek yiyen Vali Çiçek, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, yaptığı konuşmada; “Valimiz Dalaman İlçesi’nde yardımı muhtaç 3 aileleri ziyaret edip, sorunlarını dinledi. Şimdi de sizlerle birlikte olup akşam yemeğe yiyeceklerdir” dedi.

Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Vali Amir Çelik ise; “ Bu gün bu akşam yemeğini sizlerle yemek çok lezzetli olur. Sizlerle her zaman buluşamıyoruz ama gönlümüz hep sizlerle birliktedir. Ayrıca Ortaca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Kaymakam ve vakıfta çalışan arkadaşlarımı huzurunuzda teşekkür ediyorum. Biliyorum ki Ortaca’nın mahallelerinde yaşayan yardıma muptaç olan vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olan yardım hizmeti ile, eğitim hizmeti ile, yiyecek, barınma, yakacak ve aklınıza ne geliyorsa ve giderlerini maddi kaynakları olmayan sizleri bu vakıf gönlünü açtı ve devamlı yardım etmektedir. Dalamanda birkaç aileleri ziyaret edip, onlar çok mutlu oldular. Bizde mutlu olduk. Valilerini Kaymakamlarını, emniyet müdürlerine yanlarında olduğunu görünce mutlu oldular. Onlara mutluğu tattırmak bizim görevimizdir. Bu akşamda sizlerle beraberiz. Sizleri de mutlu etmek istedik” diye konuştu.

Verilen yemekten sonra İlçe Müftüsü Zekeriya Çelik tarafından yemek duası okunup, Vali Çiçek yardıma muhtaç ailelerin masalarını dolaşıp, hediyeler verdi. Ayrıca ailelerin yanlarında bulunan çocuklarını da oyuncaklarla sevindirildi.

Yemekten sonra yardıma muhtaç aileler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Vali Çiçek, daha sonra Dalyan Tekne Kooperatif Başkanı Atilla Gültekin’e ait gaz ile çalışan tekne ile beraberindeki heyetle kanala çıkıp, teknede kaptanlık yaptı.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.