Vali Çiçek’ten engellilere sürpriz ziyaret

Bir dizi inceleme ve toplantılara katılmak üzere Fethiye ilçesine giden Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek Fethiye Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek'e Fethiye...

Vali Çiçek’ten engellilere sürpriz ziyaret

Bir dizi inceleme ve toplantılara katılmak üzere Fethiye ilçesine giden Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek Fethiye Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.

Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek'e Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İlkay Türkoğlu eşlik etti.

Bakım merkezinde kalan engellilerin büyük ilgisiyle karşılanan Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Rehabilitasyon Merkezinde kalan engellilerle yakından ilgilendi. Rehabilitasyon Merkezinde yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Devletin engelli vatandaşları için tüm imkânlarını seferber ettiğini belirten Vali Çiçek, görme engellilerden işitme engellilere, zihinsel engellilerden fiziksel engellilere varıncaya kadar engelli vatandaşların günlük hayatlarında engelsiz vatandaşlara yakın standartlarda yaşayabilmeleri için her türlü çalışmanın yapıldığını söyledi.

Engelli vatandaşların devletin şemsiyesi altında sağlıklı, mutlu ve huzurlu olmaları için çalıştıklarını belirten Vali Çiçek; "Son yıllarda devletimizin engelli vatandaşlara sunduğu hizmetin daha kapsayıcı ve daha nitelikli hale gelmesinden büyük memnuniyet duyuyorum. Devletimizin sunduğu bu ortamda engellilerimizin daha iyi bir bakım hizmetini sunmayı, daha sağlıklı bir yaşama ulaştırmayı, eğitilebilir olanların da alacakları eğitimle kimseye muhtaç olmadan hayata tutunmasını amaçlıyoruz” dedi.

Vali Çiçek ve beraberindekiler daha sonra yapımı son aşamasına gelen Engelsiz Yaşam Merkezine incelemelerde bulundu.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.