Vali Çiçek yaşlılarla bir araya geldi

Muğla Valisi Amir Çiçek ve il protokolü, Muğla Belediyesi Abide-Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün işbirliğinde 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevi...

Vali Çiçek yaşlılarla bir araya geldi

Muğla Valisi Amir Çiçek ve il protokolü, Muğla Belediyesi Abide-Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün işbirliğinde 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevi sakinleri için düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Programda Vali Çiçek’in yanı sıra İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Muğla Belediyesi Abide-Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı Başkanı İlhami Gazezoğlu, huzurevi sakinleri ve davetliler yer aldı.

Programda yaptığı konuşmada huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek onların anılarını dinlemekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Vali Çiçek, “İnsanoğlu yaşı ne olursa olsun hissettiği yaştadır. Huzurunuz, mutluluğunuz ve sağlığınız yerinde ise yaşlı değilsiniz. Bu haftayı herkesin bir gün yaşlı olacağını düşünmeleri konusunda farkındalık yaratmak için kutluyoruz. Sıkıntılarınız varsa huzurevi görevlilerimize, bize iletin. Bu aile, büyük bir aile. Kendinizi yalnız hissetmeyin. Biz her zaman yanınızdayız. Hepiniz bizlerin anneleri, babaları, ablaları, amcaları, dedelerisiniz” diye konuştu.

Yaptığı konuşmada kahvaltı programının güzel bir buluşmaya vesile olduğunu dile getiren Başkan Gürün ise, bundan sonra sağlıkla, umutla yaşamanın önemli olduğunu vurguladı.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.