Vali Çiçek, yaşlıları yalnız bırakmadı

Muğla Valisi Amir Çiçek, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Abide-H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan huzurevi sakinlerini ziyaret etti.Vali Çiçek’e, Garnizon ve İl Jandarma Komutan...

Vali Çiçek, yaşlıları yalnız bırakmadı

Muğla Valisi Amir Çiçek, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Abide-H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Vali Çiçek’e, Garnizon ve İl Jandarma Komutan Vekili Numan Öksüz, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Albay Oğuz Bavbek, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hüseyin Erkek, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Akkuş eşlik etti.

Huzurevindeki odaları tek tek gezen Vali Çiçek, yaşlılarla sohbet etti. Vali Çiçek, huzurevinde yapılan müzik dinletisinin ardından yaşlılarla pasta kesti.

Ziyarette yaptığı açıklamada devlet olarak her zaman yaşlıların yanında olduklarını söyleyen Vali Çiçek, “Sizler bizim annemiz, babamızsınız. Bizler de sizin birer evladınız sayılırız. Sizleri sevip, hürmet etmezsek sizlere olan görevimizi yerine getirmemiş oluruz. İyi ki sizler varsınız. Yaşlılarımız, vatanımızın, milletimizin en büyük değerleridir. Sizlere sağlık huzur dilerim. Dünya Yaşlılar Gününüz kutlu olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Çiçek ve beraberindekiler 2016 yılı içerisinde Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama Kursu kapsamında huzurevi sakinleri tarafından yapılan cam boyama, ahşap boyama, dekoratif keçe çalışması, takı, boncuk dizme, örgü gibi çalışmaların sergilendiği sergiyi gezdi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.