Vali Çiçek, Milas muhtarlarını dinledi

Muğla Valisi Amir Çiçek,  Milas Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Milas’ta hizmet eden mahalle muhtarlarının sorunları dinledi.Vali Amir Çiçek’e İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay...

Vali Çiçek, Milas muhtarlarını dinledi

Muğla Valisi Amir Çiçek,  Milas Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Milas’ta hizmet eden mahalle muhtarlarının sorunları dinledi.

Vali Amir Çiçek’e İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, Milas Kaymakamı Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, daire müdürleri eşlik etti.

Mahallelerdeki hizmetlerde nerelerde aksama yaşandığını ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla bütün ilçelerde mahalle muhtarları ile bir araya geldiğini söyleyen Vali Çiçek, vatandaşın mutluluğu için çalışıldığını belirtti.

Muğla’nın 30 Mart 2014 Yerel Seçimi sonucunda Muğla’nın büyükşehir statüsüne geçtiğini hatırlatan Vali Çiçek, Büyükşehir Yasası ile birlikte İl Özel İdaresi tüzel kişiliğinin sona erdiğini sözlerine ekledi.

İl Özel İdaresi’nin görevlerinin Büyükşehir Belediyesine geçtiğini belirten Vali Çiçek, “Görev aynı görev. Sadece aktörler değişti. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İl Özel İdaresi’nin üstlendiği görevlerle ilgili birimler kuruldu. Aynı görevler yapılmaya devam ediyor. Kaymakamlar ve vali olarak biz mahalle muhtarlarımızın işlerinin yapılmasında koordinasyonu sağlayarak, işleri takip edeceğiz” diye konuştu.

Vali Çiçek’in konuşmasının ardından mahalle muhtarları tek tek söz alarak sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.

Vali Çiçek, sorunların çözülmesi konusunda ilgili birimlere talimat vereceğinin altını çizdi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.