Vali Çiçek, Koruyucu ailelerle bir araya geldi

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlen kahvaltıda koruyucu ailelerle bir araya geldi.Menteşe Kaymakamlığı ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya Vali Çiçek...

Vali Çiçek, Koruyucu ailelerle bir araya geldi

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlen kahvaltıda koruyucu ailelerle bir araya geldi.

Menteşe Kaymakamlığı ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya Vali Çiçek ve eşinin yanı sıra İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ve eşi, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Kaymakamlar ve eşleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü ve eşi ile koruyucu aileler katıldı.

Bu organizasyonun çok anlamlı olduğunu vurgulayan Vali Çiçek: “Gönül elçileri projesi Türkiye çapında uygulanan bir proje. Gönül Elçileri Projesini toplumun her kesimine ulaştırmalıyız. Bu proje vesilesiyle kimsesizlerin kimsesi devlet olacak. Her şeyden önce vatandaşlarımızın birbiriyle dayanışması lazım. Böyle projeleri bekletmeden hızla yapmalıyız. Bu programla yetinmemeli daha fazla bir araya gelmeliyiz.” dedi.

Aileye önem verilmesi gerektiğini ve aile kavramının yaşatılırsa toplumun güçlü olacağını belirten Vali Çiçek: “Sizler gibi aile mefhumunu yaşatmak isteyen insanlar sayesinde bu sevgi rüzgarı dalga dalga Muğla’nın en ücra yerine kadar gidecektir. Vicdani sorumluluğumuzu yerine getirerek kimsesiz çocuklarımıza en kısa zamanda ulaşmalıyız. Eğer bir yerde yardıma muhtaç bir çocuğumuz varsa rahat uyumamamız lazım. Koruyucu aileler olarak sizlerin çocuklarınızı sevdiğinizi ve onları en iyi şekilde geleceğe hazırladığınızı biliyorum. Her zaman yanınızdayız. Sizleri yürekten kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Hülya Çiçek ise: “Bugün duygulu ve anlamlı bir gün. Bizler gönüllü aileleriz. Birlik ve dayanışma içinde çocuklarımızın mutluluğu için çalışmalıyız. Birlikten kuvvet doğar. Birlikte aşamayacağımız hiçbir engel yok. Bu kadar derinden gönül vermiş ailelerle daha çok şey yaparız.” diye konuştu.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.