Vali Çiçek, kamp ve Demokrasi Köşesini ziyaret etti

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezinde 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi köşesi açıldı.Muğla Valisi Vali Amir Çiçek Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman...

Vali Çiçek, kamp ve Demokrasi Köşesini ziyaret etti

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezinde 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi köşesi açıldı.

Muğla Valisi Vali Amir Çiçek Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi ve sonrasında halkımızın demokrasiye ve vatana sahip çıkışının fotoğraflarının sergilendiği köşeyi ziyaret etti.

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi köşesi ziyaretinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı proje ve koordinasyon genel müdürlüğünce düzenlenen Tematik gençlik arıcılık kampını ziyaret eden Vali Çiçek ve beraberindeki heyete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz tarafından bilgi verildi.

Tematik Arıcılık kampının 2 gün teorik eğitim 2 gün uygulama şeklinde yapılacağını belirten Öçalmaz, “Eğitim sonrası düzenlenecek sınav ile eğitimi alan gençlerimize sertifika vereceğiz birinci gelen gençlerimize de arılı kovanı hediye edeceğiz” dedi.

30 Ağustoz Zafer bayramının 94. Yıl dönümünde böyle bir eğitimin çok daha anlamlı olduğunu belirten Muğla Valisi Amir Çiçek “İline Bölgesine ve ülkesine üreterek katkı sağlayan bir gençliğe sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Çalışkan, ileriyi gören, vizyonlu, Birleştirici, hoşgörülü, demokrasiyi benimsemiş, başkasının emriyle değil kendi değerleriyle olan, doğruyu bilen ve doğru yolda giden, şanlı bayrağımızın gönderde dalgalanması için çalışan, yeri geldiğinde vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna ölümü göze alabilen bir gençlik olduğunuza inanıyorum. Bu vesileyle de 30 Ağustos zafer bayramınızı kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Çiçek ve beraberindekiler Menteşe Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulundu

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.