Vali Çiçek, gençleri kabul etti

15-21 Mayıs’ta kutlanan Gençlik Haftası nedeniyle Menteşe Uluslararası Gençlik Merkezi üyeleri Muğla Valisi Amir Çiçek’i ziyaret etti.Valilik Özer Türk Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Uluslararası Gençlik Merkezi...

Vali Çiçek, gençleri kabul etti

15-21 Mayıs’ta kutlanan Gençlik Haftası nedeniyle Menteşe Uluslararası Gençlik Merkezi üyeleri Muğla Valisi Amir Çiçek’i ziyaret etti.

Valilik Özer Türk Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Uluslararası Gençlik Merkezi üyelerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker eşlik etti.

Gençlerin zamanını çok iyi değerlendirmesi gerektiğini dile getiren Vali Çiçek: “Sadece bu hafta değil 365 gün sizindir. Okuyan, araştıran, üreten, düşünen, çalışan, sosyalleşen gençlerimiz için biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bizler, gençlerimiz için elimizden geleni yapmakla, var olan yeteneklerini ortaya çıkarmakla mükellefiz.  Zamanınızı çok iyi değerlendirmelisiniz çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, Gençlik haftanızı kutluyorum.” dedi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.