Vali Çiçek, çevre brifingi aldı

Muğla Valisi Amir Çiçek, kamu kurumlarını daha yakından tanımak için brifing almaya devam ediyor. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren’den brifing aldı.Vali Çiçek, müdürlük binasındaki odaları tek tek...

Vali Çiçek, çevre brifingi aldı

Muğla Valisi Amir Çiçek, kamu kurumlarını daha yakından tanımak için brifing almaya devam ediyor. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren’den brifing aldı.

Vali Çiçek, müdürlük binasındaki odaları tek tek gezerek  personelle sohbet ettikten sonra toplantı salonuna geçti.

Toplantıda konuşan Vali Çiçek: “Eğer insanlarımızı mutlu yaşatmak istiyorsak hangi kısımda hangi birimde olursa olsun, bütün çalışanların sorumluluk bilinci ile belli bir plan ve program dahilinde, performans esasına dayanan vatandaş odaklı olarak çalışmasını sağlamalıyız. Amacımız insana hizmet olduğu için insan sevgisine dayalı bir anlayışla görevimizi severek yapalım. Fakat görevimizi yaparken mevzuatla ve rutinle boğuşmadan sonuca en kısa yoldan nasıl ulaşırız onu düşünelim. Yarın neler yapacağız onu araştıralım. Geleceği tahmin edelim, öngörülerimiz olsun. Muğla’ya ne katkımız olur diye düşünelim, araştıralım, geliştirelim, projeler hazırlayıp bakanlığa sunalım. Bakanlığımızın imkanları doğrultusunda çalışmalarımızı yapalım.” ifadelerini kullandı.

Muğla’nın mimari yapısı, çevre düzeni, kıyı şeridi ve tarihi eserlerinin korunması ile ilgili herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini vurgulayan Vali Çiçek: “Çevre ve şehircilik birbirinden ayrı değil birbirini bütünleyen bir yapıdadır.” dedi.

Vali Çiçek çocuklara okul öncesinden itibaren çevre bilincini aşılanmasının ve çevreyi güzelleştirenleri ödüllendiren bir zihniyetle hareket edilmesinin gerektiğini söyledi.

Toplantıda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden sorumlu Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren ve şube müdürleri hazır bulundu.

 

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.