Vali Çiçek: Bodrumspor yüzümüzü güldürüyor

Muğla Valisi Amir Çiçek, Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta ilimizi başarıyla temsil eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü’nü ziyaret etti.Ziyarette Vali Çiçek’e İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik,...

Vali Çiçek: Bodrumspor yüzümüzü güldürüyor

Muğla Valisi Amir Çiçek, Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta ilimizi başarıyla temsil eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü’nü ziyaret etti.

Ziyarette Vali Çiçek’e İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya eşlik etti. Vali Çiçek’i Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, teknik ekip ve futbolcular karşıladı.

Ziyarette yaptığı açıklamada Bodrumspor’un ilin gururu olduğunu belirten Vali Çiçek, “İlimizin değeri Bodrum Belediyesi Bodrumspor yüzümüzü güldürüyor. Kulüp hem Bodrum’un hem de Muğla’nın önemli bir marka değeri. Her zaman yanınızdayız. Aranızda bulunmaktan çok mutluyum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Hak ettiğiniz yeri alacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta başarıyla mücadele ettiklerini söyleyen Başkan Karakaya, 3’ü deplasmanda 2’si kendi sahalarında toplam 5 maça kaldığını bu maçlardan galibiyet almayı hedeflediklerini kaydetti. Başkan Karakaya, Vali Çiçek’e şampiyonluk için hazırlanan altın sarısı 48 numaralı Bodrumspor forması ve atkısını hediye etti.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.