Vali Çiçek, Bodrum muhtarlarını dinledi

Muğla Valisi Amir Çiçek,  Bodrum’un sorunları ve sorunlara karşı çözüm önerilerini yerinde görüşmek üzere Bodrum’da bir otelde gerçekleştirilen toplantıda mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, yerel...

Vali Çiçek, Bodrum muhtarlarını dinledi

Muğla Valisi Amir Çiçek,  Bodrum’un sorunları ve sorunlara karşı çözüm önerilerini yerinde görüşmek üzere Bodrum’da bir otelde gerçekleştirilen toplantıda mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, yerel yönetim ve ilçe müdürleri ile bir araya geldi.

Vali Amir Çiçek’e İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon,  daire müdürleri eşlik etti.

Vali Çiçek, toplantıda mahallelerin yol, içme suyu, kanalizasyon, elektrik ve telefon hizmetleri ile ilgili muhtarlardan bilgi alarak değerlendirme yapacağını söyledi.

Toplantının açılışında vatandaşı mutlu etmek için hep birlikte hizmet etmeyi amaçladığını söyleyen Vali Çiçek,  “Bodrum daha güzel olabilir mi? Bugün bunu konuşacağız. Bodrum daha güzel olursa Bodrum’da yaşayan insanlarda mutlu olur. Problemlerin çözüm yollarını uzakta aramayacağız. Hepimizin düşüncesi vatandaşın yüzünü güldürmek. Yaşlı genç, zengin fakir demeden, etnik yapısı, dini, düşüncesi ne olursa olsun insan olduğu için vatandaşı mutlu etmek hepimizin görevi” ifadelerini kullandı.

İnsanın mutlu etmenin yolunun ihtiyaçlarını karşılamaktan geçtiğini dile getiren Vali Çiçek, “İnsanda hizmet aşkı varsa elinden geleni yapar. Amerika’yı yeniden keşfetmeyeceğiz. Tek başıma bir şey yapamam. Ortak akılla, istişare ederek hareket edeceğiz. Aktörleri harekete geçirecek enerjiye sahibiz. İlçede çözülecek problem varsa ilçede, ilde çözülecekse ilde, bakanlık düzeyinde çözülecek bir konuysa bakanlığa ileteceğiz” dedi.

Vali Çiçek’in konuşmasının ardından söz alan mahalle muhtarları sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.

Muhtarların isteklerini tek tek not alan Vali Çiçek, ilgili kurumlarla görüşerek sorunların çözümü konusunda takipçi olacağını belirtti.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.