Üzümlü’de iftara yoğun katılım

Fethiye Belediyesi’nin Yeşil Üzümlü’de kurduğu iftar çadırına yoğun katılım oldu. Mahalle sakinleri yanı sıra bölgede yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların da iftar çadırına gelmeleri dikkatlerden kaçmadı.Tüm köy...

Üzümlü’de iftara yoğun katılım

Fethiye Belediyesi’nin Yeşil Üzümlü’de kurduğu iftar çadırına yoğun katılım oldu. Mahalle sakinleri yanı sıra bölgede yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların da iftar çadırına gelmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Tüm köy ve beldelerde sırayla kurulan iftar çadırlarına vatandaşların ilgisi artarak devam ediyor. Bu kapsamda Yeşilüzümlü’de kurulan iftar çadırına Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde eşi Nesrin Saatcı ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Saatcı, kendisiyle fotoğraf çekinmek isteyenlerle de fotoğraf çekindi. Üzümlü sakinlerinin ilgisiyle karşılanan Başkan Saatcı, Üzümlüler ile birlikte orucunu açtı.

İftar çadırına bölgede yaşayan yabancılarda katılım sağladı. Aileleriyle birlikte iftar çadırında sıraya giren yabancı uyruklu vatandaşlar, yerlerine oturduktan sonra bölge sakinleriyle ezanın okunmasını beklediler. İngiliz vatandaşı olan Elaine Çakır, 3 yıldır Yeşilüzümlü’de yaşadıklarını belirterek, iftar çadırında hep birlikte olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Eşi Ümit Çakır ve İngitere’den arkadaşlarıyla iftara gelen Elaine, iftar çadırına Türkçe, ‘çok güzel’ yorumunda bulundu.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.