Üzüm tırı devrildi: 2 yaralı

Haber MerkeziFethiye'de yüklediği üzümleri Tokat’a götürmekte olan tır keskin viraja hızlı girince devrildi. Tırda bulunan üzümler çevreye saçılınca karayolu adeta üzüm bağına döndü. Kazada sürücü ile yanında bulunan...

Üzüm tırı devrildi: 2 yaralı

Haber Merkezi

Fethiye'de yüklediği üzümleri Tokat’a götürmekte olan tır keskin viraja hızlı girince devrildi. Tırda bulunan üzümler çevreye saçılınca karayolu adeta üzüm bağına döndü. Kazada sürücü ile yanında bulunan bir kişi yaralandı.

Fethiye’nin Arsa Köyü ile Kadıköy beldesinden aldığı üzümleri Tokat’a götürmek için yola çıkan İbrahim Erhan Durmaz (37) yönetimindeki tır viraja hızlı girince devrilmesi sonucu tırda bulunan 19 ton üzüm çevreye saçıldı. Bu üzümlerin telef olmaması için Fethiye’deki bir şaraphane ile anlaşıldı. Şaraphane işçileri çevreye saçılan üzümleri yeniden kasalayıp ekonomiye kazandırmak için topladılar. Kaza nedeni ile bölge trafik ekipleri ve jandarma çevrede güvenlik önlemi alırken üzümlerin toplanması ve tırın kaldırılmasından sonra yol tekrar trafiğe açıldı.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.