Üstündağ: Anayasa kişi için değil halk için değişmeli

Yatağan CHP İlçe Binasında partililerle bir araya gelerek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ; “Yeni anayasaya ihtiyaç var ancak yeni anayasa bir kişi için değil halkımız için...

Üstündağ: Anayasa kişi için değil halk için değişmeli

Yatağan CHP İlçe Binasında partililerle bir araya gelerek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ; “Yeni anayasaya ihtiyaç var ancak yeni anayasa bir kişi için değil halkımız için değişmeli” dedi.

Üstündağ , Yatağan CHP İlçe binasında İlçe Başkanı, Kamil Genek, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ve partililerle bir araya geldi. Üstündağ, burada yaptığı açıklamada; “Uzun bir bütçe maratonundan sonra sizlerle birlikteyiz.  Terör olaylarının Ankara’da yaşanması çok manidar, Terör olaylarının turizme etkilemesinden büyük endişe ediyoruz. Sadece büyük işletmelere değil küçük işletmelere de devlet desteği verilmeli. Ülkenin demokratik anayasaya ihtiyacı var ancak yeni anayasa bir kişi için değil halkımız için değişmeli.  Halkımız yıllardır sahibi olduğu fıstık çamlarının tapusunu alamıyor bu ağaçlar orman değil diye anayasa değişmelidir. Ayrıca harcamalar şeffaf olmalı nereye ne kadar para harcandığını öğrenemiyoruz” şeklinde konuştu.

Üstündağ, partililerin sorularını da cevaplarken, Türkiye’nin sorunlarının çözümünün CHP iktidarı olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.