Urfa Sofrası açıldı

“Kebap işimiz, lahmacun sanatımız, çiğ köfte icadımızdır” sloganıyla yola çıkan Urfa Sofrası  gerçekleşen açılış töreniyle hizmete girdi.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar tarafından...

Urfa Sofrası açıldı

“Kebap işimiz, lahmacun sanatımız, çiğ köfte icadımızdır” sloganıyla yola çıkan Urfa Sofrası  gerçekleşen açılış töreniyle hizmete girdi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar tarafından gerçekleştirilen açılışa rektör yardımcıları ile çok sayıda davetli katıldı.

Ramazan Özkan işletmeciliğindeki Urfa Sofrası menüsünde çiğ köfte, fındık lahmacun, lebeni çorbası, bostana, kendine has mezeleri, ızgara kebap ve Urfa’nın meşhur şıllık tatlısı yer alıyor. Urfa tarlalarında yetişen doğal Urfa isotu lahmacun içinde kullanılırken etler ise Muğla esnafından alınıyor.

Menteşe’de damak tadında yeni bir konsepte sahip olan Urfa sofrasında alkollü ve alkolsüz içecek imkanı da sunuluyor.  Yeşillikler içerisindeki bahçesinde ise haftanın beş günü canlı müzik dinletisinin yer aldığı Urfa Sofrasında ayrıca nargile keyfide yapılabilirken  hafta sonları da düğün organizasyonları da gerçekleştirebiliyor.

Bölge Trafik Karşısı, Arena Halı Saha Yanında hizmet vermeye başlayan Urfa Sofrası yarın akşam Kazancı Bedih Ekibi Ergin Saz Grubu ile Urfa Sıra Gecesi düzenleyerek davetlilerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.