Üretici Pazarı Bodrum Pazaryeri’nde

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tohum Derneği tarafından hayata geçiren "Bodrum Üretici Pazarı" projesi, imzalanan protokol ile Bodrum Pazaryeri'nde açıldı. Bundan böyle her çarşamba günü kurulacak olan pazarı Başkan Mehmet Kocadon...

Üretici Pazarı Bodrum Pazaryeri’nde

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tohum Derneği tarafından hayata geçiren "Bodrum Üretici Pazarı" projesi, imzalanan protokol ile Bodrum Pazaryeri'nde açıldı. Bundan böyle her çarşamba günü kurulacak olan pazarı Başkan Mehmet Kocadon da eşi Hülya Kocadon ile ziyaret etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tohum Derneği işbirliğiyle düzenlenen Bodrum Üretici Pazarı'nı ziyaret etti. Başkan Kocadon pazarı gezip Bodrum Tohum Derneği üyelerinden bilgi alırken eşi Hülya Kocadon ise bol bol alışveriş yaptı.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tohum Derneği arasında imzalanan protokolün ardından açılan üretici pazarına; sağlığına dikkat eden, organik ürünleri tercih eden vatandaşların ilgi göstermesi bekleniyor. Tarım ilacı ve kimyasal gübre kullanılmadan üretilen doğal ve hormonsuz ürünlerin yer aldığı pazar, her çarşamba günü Bodrum Pazar Yeri'nde kurulacak.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.