Ürdünlü yatırımcılar Bodrum’a geliyor

Ürdün Kralı Abdullah'ın Geliştirme ve Araştırma Derneği’nde danışmanlık yapan Doad Sharob, tatil için ilk kez geldiği Bodrum’da, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek turizme katkılarından dolayı...

Ürdünlü yatırımcılar Bodrum’a geliyor

Ürdün Kralı Abdullah'ın Geliştirme ve Araştırma Derneği’nde danışmanlık yapan Doad Sharob, tatil için ilk kez geldiği Bodrum’da, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek turizme katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti. Sharob, Bodrum’dan ev alarak Ürdünlü yatırımcı ve turistleri Bodrum’a çekmek için girişimde bulunacağını söyledi.

Tatil için Bodrum’u tercih eden Kral Abdullah’ın Geliştirme ve Araştırma Derneği (KADBE, King Abdullah Ii Design And Development Bureau) danışmanı Doad Sharob, hem tanışmak, hem de teşekkür etmek için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Sharob, ziyarette, Başkan Kocadon ile sohbet ederek kendisinden Bodrum Yarımadası hakkında da bilgi aldı.

Dünyanın birçok ülkesine gittiğini ve birçok farklı ülkede evi olduğunu belirten Sharob, “Bodrum çok güzel yer. Bodrum, Avrupa ve dünyanın birçok şehrinden daha güzel. Bu nedenle Bodrum’dan villa almak istiyorum. Bodrum'u gerçekten çok sevdim. Bodrum'a Ürdün'den daha fazla turist ve yatırımcı gelmesi içinde elimden geleni yapacağım. Bodrum'un gelişmesinde ve güzelleşmesinde Sayın Mehmet Kocadon'un büyük katkısı olduğunu öğrendim ve onunla hem tanışmak, hem de ona teşekkür etmek istedim” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da Ürdün Kralı Abdullah’ın danışmanı Doad Sharob’un yaptığı nezaket ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bodrum’da turizm faaliyetlerini geliştirmek için emek veren herkese tekrar teşekkür ediyorum. Görüyorsunuz; Bodrum, günden güne dünya üzerinde cazibesini daha da arttırıyor. Bunda, Bodrum’u tanıtmak için yaptığımız çalışma ve verdiğimiz emeklerin büyük bir etkisi var. Artık Bodrum, tüm dünyanın merak ettiği, daha önceleri geri çekilen tur operatörlerinin bile tekrar döndüğü ve dünyaca ünlü acentelerin daha çok turist getirmek istedikleri bir turizm cennetine dönüştü. Bunda sadece katıldığımız yurtdışı fuarlarında yaptığımız tanıtımların değil, belediye olarak Bodrum’u güzelleştirmek için sarf ettiğimiz emeklerin de büyük bir etkisi var. Ürdünlü misafirimize tekrar teşekkür etmek istiyorum. Kendisi, içtenlikle geldi, beni ziyaret etti ve Bodrum hakkındaki güzel düşüncelerini benimle, bizlerle paylaştı, Bodrum turizmine katkı sunmak istediğini ifade etti. Bodrum için güzel şeyler sunan, Bodrum turizmine destek olmak isteyen herkese, doğaya ve çevreye saygılı tüm yatırımcılara bizim kapımız her zaman açık” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.