Ünlü’ye personelinden jest

Meclis Dergisi tarafından okurların, elektronik posta, mektup ve anketlerle 'Yılın Belediye Başkanı” seçilen Marmaris'in Armutalan Belde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü'ye bir teşekkür de belediye personeli tarafından geldi.Meclis...

Ünlü’ye personelinden jest

Meclis Dergisi tarafından okurların, elektronik posta, mektup ve anketlerle 'Yılın Belediye Başkanı” seçilen Marmaris'in Armutalan Belde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü'ye bir teşekkür de belediye personeli tarafından geldi.

Meclis Dergisi 10. yılında da Türkiye’ye hizmet edenleri ödüllendirmişti. Meclis Dergisi Okurları, elektronik posta, mektup ve anketlerle Yılın Devlet Adamını, Siyasetçisini, Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, İşadamlarını, Gazetecilerini ve TV Muhabirlerini belirledi. Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü de Yılın Belediye Başkanı Ödülünü aldı. Bu ödülden dolayı Belediye personeli Başkan Ünlü’ye teşekkür edip başarısından dolayı pasta kesti.

Belediye Meclis Salonunda yapılan tören personel tarafından düzenlendi. Yaklaşık olarak 100 personelin katıldığı törende, personel adına Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Danışman bir konuşma yaparak, “Yıllarca süren çalışmalarınız sonucunda bu ödülü alarak bizleri çok onurlandırdınız. Özelliklede 2950 tane belediyenin içinden bu ödüle layık olmak çok önemli. Bu ödülü bütün personelin katkısı, idarenin önderliğiyle aldık. Yılın Belediye Başkanı ödülünü bizlere kazandırdığı için Başkanımız Muhammet Ünlü’ye çok teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Muhammet Ünlü de, belediye personelinin böyle bir sürpriz yapmasından çok etkilendiğini söyleyerek, “9 yıldır hep beraber çalışıp birçok yeni şeye imza attık. Armutalan’ın daha yaşanır modern bir kent olması için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bunu tek başımıza yapmayıp tüm personelle beraber yaptık. Bu başarılı çalışmalarımızdan dolayı bu ödüle layık görüldük. Bizim için çok guru verici bir ödül. Bu aldığımız ödül sadece benim değil sizlerin ve tüm Armutalanlıların. Sizlere ve çalışmalarımıza destek olan Armutalan Halkına çok t5eşekkür ederim. Ayrıca elektronik posta, mektup ve anketlerle bizlere destek olan, çalışmalarımızı takdir eden ve bu organizasyonu yapan Meclis Dergisine çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.