Ünlü Ufo gözlemcisi sokaklarda yaşıyor

2009 yılında çektiği görüntülerle dikkat çeken ve bazı ulusal televizyon programlarında da uzunca konuşulan bir isim olan Murat Yalçın Yalman, şu sıralar elinde bavuluyla Bodrum sokaklarında yoksullukla mücadele ediyor.Balıkesir’in...

Ünlü Ufo gözlemcisi sokaklarda yaşıyor

2009 yılında çektiği görüntülerle dikkat çeken ve bazı ulusal televizyon programlarında da uzunca konuşulan bir isim olan Murat Yalçın Yalman, şu sıralar elinde bavuluyla Bodrum sokaklarında yoksullukla mücadele ediyor.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yaşayan ancak ailevi sıkıntılar ve kredi borçları nedeniyle bir süredir şehir dışında sokaklarda yaşayan Yalman, kullandığı ekipmanlarını ve otomobillerini dahi satmak zorunda kaldığını söyledi. Emekli maaşına da banka tarafından el konulan Yalman, şimdi sokakta banklarda ve parklarda yaşam mücadelesi veriyor. Bir süre önce Manisa'ya ardından da Fethiye'de yardım arayan ancak bulamadığını anlatan Yalman, iki gündür Bodrum'da kendisine yardım edecek hayırsever iş adamları aradığını belirterek, "Yaklaşık 40 sene kendi çabalarımla yıldızların hareketlerini öğrenmeye başladım. Kendi tırnaklarımla bir yere geldim. Herkes ufo çekebilir ama benim aradaki farkım ufonun içindeki silüeti çekmem. Ben seçildiğime inanıyorum. Adımı dünyaya duyurdum. NASA'nın verdiği belgelerde mevcut. Ailevi sıkıntılarım nedeniyle şuanda sokak hayatı yaşıyorum. Kredi borçlarımdan dolayı bu sıkıntıları yaşıyorum. Maaşıma banka el koydu. Bana yardım edecek hayırsever sponsor arıyorum" dedi.

Bütün mal varlığını kaybettiğini kaydeden Yalman, konuşmasına şu şekilde devam etti; "Bu herkesin başına gelebilir. Benim 5 arabam vardı villam varken hepsi bir anda Allah'ın kudreti. Bu bize bir ders oldu. Mücadele vermek istiyorum. Bodrum halkına sesleniyorum bana yardım edebilirlerse bundan kıvanç duyarım. Bir bilim adamının bu şartlar altında sokakta kalmasını ben yadırgıyorum. Kader bana nereye yol çizerse ben oraya doğru gidiyorum. Halkım Türkiye bildin. Dünya adımı duymuş. Ünlü bilim adamlarını Türkiye'ye getirmiş biriyim. Hala İnternette 8 yıldan beri düşmeden izleniyor. Ailemden ayrıldım. Ben başka bir ülkeye gidip hayatımı orada devam ettirmek istiyorum. Borçlarımı ödeyip Azerbaycan ve Kırgızistan'a gitmeyi planlıyorum. Burada ağzımızla kuş tutsak kimsenin umurunda değil"

Yalçın Yalman birkaç gün daha Bodrum’da kalacağını ve sonra yeni bir kente gidip orada mücadele edeceğini söyledi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.