Ünlü, Gürcistan ziyaretini değerlendirdi

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, 10-15 Mayıs 2013 tarihleri arasında Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te yapılan “Future Star” klasik müzik festivaline katıldı.Yaklaşık olarak 1000 sanatçının katıldığı festival...

Ünlü, Gürcistan ziyaretini değerlendirdi

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, 10-15 Mayıs 2013 tarihleri arasında Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te yapılan “Future Star” klasik müzik festivaline katıldı.

Yaklaşık olarak 1000 sanatçının katıldığı festival hakkında bilgi veren Başkan Ünlü, her yaşta çocuğun katıldığı festivalde çocukların yaptığı müziğin çok heyecan verici olduğunu söyleyerek, Ekim ayında Armutalan’da yapacakları çocuk festivaline bir gurubun mutlaka katılacağını belirtti.

Gürcistan’ın mutlaka görülmesi gerekli bir ülke olduğunu belirten Ünlü, “Biz 10 - 15 Mayıs 2013 tarihleri arasında Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te yapılan “Geleceğin Yıldızları” klasik müzik festivaline. Festival Direktörü Nino Kupadatze’nin onur konuğu olarak katıldık. Festival süresince her yaştan müzisyenler hünerlerini sergiledi ve bu çok heyecan vericiydi. Geçen yıla kadar bu festivali ulusal düzeyde yapıyorlarmış. Ama geçen yıl bu festivali Armutalan’da ulusal olarak yaptılar ve çok başarılı olmuştu. Biz belediye yönetimi olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere her zaman destek olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bu son festivalde de ülkenin her yerinden 1000 kadar müzisyen katıldı. Hünerlerini sergilediler. Çok iyi durumda müzik altyapıları var ve çocukları müzik yapmaya teşvik ediyorlar. Bende en azından bir gurubun Ekim ayında yapacağımız İncilerin Dansı Uluslararası Çocuk Festivaline katılmasını istedim. Çok büyük bir engel olmazsa katılacaklar. Orda yaptığımız temaslarda Gürcistan hakkında bilgi alıp, bölgemizi ve ülkemizi en iyi şekilde anlatmaya çalıştım. Hatta iki Gürcistan ulusal kanalında röportajım yayınlandı” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.