Üniversiteliler, miniklerle bir araya geldi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, ‘Çocuğa Dair Her Şey’ projesi kapsamında Ula’nın Kıyra mahallesindeki ihtiyaç sahibi miniklerle eğlenceli...

Üniversiteliler, miniklerle bir araya geldi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, ‘Çocuğa Dair Her Şey’ projesi kapsamında Ula’nın Kıyra mahallesindeki ihtiyaç sahibi miniklerle eğlenceli saatler geçirdiler. Düzenlenen etkinlik kapsamında çocuklara değişik hediyeler dağıtıldı.

Proje kapsamında Kıyra Anaokulu’nu ziyaret eden Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okul öğrenciler, anaokulundaki minikleri yüz boyama etkinliği ile sevindirdiler. Anaokuluna ve anaokulundaki öğrencilere kırtasiye ve kıyafet yardımında bulunan proje ekibi, amaçlarına ulaştıklarını belirttiler. Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesini, yüksekokul öğrencilerinden Ümran Çapraz, Kübra Bahça, Hilal Erikli, Köksal Selim Tutar, Büşra Gençoğlu, Sena Yücel, Şenay Gamze Ayan, Mehmet Öztürk yürüttü. Kıyafetten, kitaba, ayakkabıdan, oyuncağa çeşitli hediyelerin verildiği projeye, İzmir, Tekirdağ, Hatay ve Muğla’dan duyarlı esnaflar katkı sağladı.

Proje hakkında bilgi veren Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Şen, “Yüksekokulumuzun yaptığı sosyal sorumluluk projesine bizzat katıldım. Öğrencilerin ve çocukların gösterdikleri sevinç, projenin hedefine ulaştığını göstermektedir. Katkılarından dolayı Halkla İlişkiler öğretim görevlilerine ve öğrenci kardeşlerime çok teşekkür ederim” dedi.

Kıyra muhtarı Özer Yılmaz ise “Yüksekokulun sosyal sorumluluk projesi için mahallemizi seçmesi bizlere onur verdi. Proje kapsamında yaşanan sevince ortak olduk. Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Şen başta olmak üzere projeye katılan öğrencilere emekleri ve mahallemizin çocuklarını mutlu ettikleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.