Üniversite Senatosu’ndan Vali Güvençer’e ziyaret

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar Üniversite Senatosu üyeleri ile birlikte dün ( 03 Haziran 2013’te) Muğla’daki görevine başlayan Vali Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.Ziyaretten dolayı...

Üniversite Senatosu’ndan Vali Güvençer’e ziyaret

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar Üniversite Senatosu üyeleri ile birlikte dün ( 03 Haziran 2013’te) Muğla’daki görevine başlayan Vali Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Güvençer, “ Sizlerle tanıştığım için çok mutluyum. İlerleyen zamanlarda bizim için büyük bir güç olan üniversitemizle çok güzel çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum. Muğla’nın üniversite gibi bir değere sahip olması ve yapılan çalışmaların bilimsel açıdan ele alınması büyük bir şans. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin Muğla halkına katkısının her geçen gün artacağına inanıyorum. Yaklaşık 30 bin üniversite öğrencisi olan üniversitemiz, Muğla’yı daha ileri seviyelere taşıyacaktır. Nazik ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar , Vali Güvençer’e  üniversite hakkında bilgi verdi. Üniversitenin 03 Temmuz 1992 tarihinde kurulduğunu belirten Harmandar, “Üniversitemizde 13 fakülte, 4 enstitü, 5 yüksekokul, 12 meslek yüksekokulu, 26 araştırma ve uygulama merkezi bulunuyor.  Ayrıca üniversitemizde 11 Bin 137’si ön lisans, 16 Bin696’i lisans, 1504’i lisansüstü olmak üzere toplam 29 Bin 337  öğrenci öğrenim görmektedir.” diye konuştu.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.