Üniversite Öğrencilerinden Yararlı Proje

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği öğrencileri Topluma Katkı dersleri kapsamında Muğla Belediyesi’nin YEKAP  ve çöp saati bilgilendirme broşürlerini Sınırsızlık Meydanı’nda halka dağıtıyor.Muğla...

Üniversite Öğrencilerinden Yararlı Proje

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği öğrencileri Topluma Katkı dersleri kapsamında Muğla Belediyesi’nin YEKAP  ve çöp saati bilgilendirme broşürlerini Sınırsızlık Meydanı’nda halka dağıtıyor.

Muğla Belediyesi YEKAP, çevre çalışmaları ve çöp saatleri için hazırlanan bilgilendirme broşürleri 20 üniversite öğrencisi tarafından halka dağıtılıyor. Muğla Belediyesi Çevre Mühendisi Erdem Şenel, “Belediyemizin çalışmalarının halka ulaşılabilirliğini arttırmak ve  yeni çalışmalar için bilgilendirmek amacıyla hazırladığımız broşürleri üniversite öğrencisi 20 arkadaşımız çeşitli aralıklarla Sınırsızlık Meydanı’nda hemşerilerimize dağıtacak. Topluma Katkı dersleri için proje hazırlayan bu öğrencilerimiz belediyemizin YEKAP, çöp saatleri çalışmalarını birebir halkımıza ulaştırarak hem projelerini gerçekleştirmiş olacak hem de belediyemizin uygulamalarını vatandaşa yüz yüze iletmiş olacak” dedi.

YEKAP gibi bir projeyi ilk defa Muğla’da gördüklerini ve çok beğendiklerini söyleyen öğrenciler, bu projeye dahil olmaktan mutluluk duyduklarını, Muğla halkının ve Muğla Belediyesi’nin çevre konusunda çok duyarlı olduklarını söylediler.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.