ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İstatistik ve  AR-GE topluluğu, ÖSYM sınavlarından artan kırtasiye malzemelerini köy okullarındaki öğrencilere dağıtılması için Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim ettiler.ÖSYM Sınavlarında...

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İstatistik ve  AR-GE topluluğu, ÖSYM sınavlarından artan kırtasiye malzemelerini köy okullarındaki öğrencilere dağıtılması için Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim ettiler.

ÖSYM Sınavlarında adaylara verilen ve artan kırtasiye malzemeleri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İstatistik ve Ar-Ge Topluluğu tarafından toplanarak; özellikle köy okullarındaki öğrencilere dağıtılmak amacıyla Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Yapılan sınavdan sonra salonlarda bırakılan, içinde şeker, peçete, kalem, silgi ve kalemtıraş bulunan kırtasiye malzemeleri ihtiyacı olan öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ulaştırıldı. Öğrenci Topluluğu’nun eğitime yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür eden Muğla Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, “Yapılan çalışma övgülere layık olup, eğitimin bütün paydaşlarını ziyadesiyle mutlu etmiştir. Eğitim ve öğretime yaptığı katkıları ile tanınan İstatistik ve Ar-Ge Topluluğu’nuzun kültürümüzde var olan yardımlaşma ve dayanışma anlayışının en güzel örneklerinden birini daha sergileyerek; öğrencilerimize katkıda bulunması hiçbir zaman unutulmayacaktır. Geleceği şekillendirecek olan bugünün evlatlarının eğitim olanaklarının geliştirilmesine yönelik yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı; ‘Bir milletin geleceği hakkında öngörüde bulunmak isteyenler, o milletin öğrencilerinin aldığı eğitime baksınlar’ düşüncesiyle, Topluluğa minnet duygularımızla teşekkür ederiz” dedi.

İstatistik ve Ar-Ge Topluluğu Başkanı Kenan Keskin, “ÖSYM tarafından verilen ve sınavlardan sonra artan kırtasiye malzemelerinin ihtiyacı olan öğrencilere ulaşması için özveriyle böyle bir çalışma gerçekleştiren tüm topluluk üyelerimize ve bize yardımcı olan Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.