Üniversite öğrencileri santrali inceledi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi  Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü  son sınıf 50 öğrenci  Prof.Dr. Abdurrahman Ayhan gözetiminde Yatağan Termik Elektrik...

Üniversite öğrencileri santrali inceledi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi  Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü  son sınıf 50 öğrenci  Prof.Dr. Abdurrahman Ayhan gözetiminde Yatağan Termik Elektrik Üretim A.Ş.’ye ziyarette bulunuldu.

Öğrenciler,Yatağan Termik Elektrik Üretim A.Ş. personelleri tarafından karşılandı.Öğrencilere ilk önce Yatağan Termik Elektrik Üretim A.Ş Maden kısmında iş sağlığı ve güvenliği temel bilgiler, kişisel koruyucu donanımı ve risk faktörleri hakkında bilgi verildikten sonra kömür üretimi hakkında saha gezisi yapılarak bilgi verildi.Daha sonra santrale geçen öğrencilere öğle yemeği ikram edildi. Öğrencilere santral gezisi yaptırılarak santralin çalışması hakkında bilgi verildi.Saha gezisinden sonra kura çekilerek 10 öğrenciye baret hediye edildi. Prof.Dr. Abdurrahman Ayhan  dört yıllık eğitimin ardından bölgedeki en büyük çalışma sahası olan santrali öğrencilere tanıtmak için yaptıkları bu gezinin öğrencilere büyük yarar sağlayacağını,bundan dolayı Yatağan Termik Elektrik Üretim A.Ş.’ye  bu imkanı sağladıklarından dolayı teşekkür etti .Santral yetkilileri Prof.Dr. Abdurrahman Ayhan  ve öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, bu sene mezun olacak olan öğrencilere güvenli,huzurlu,başarılı bir çalışma hayatı dilekleri ile uğurladılar.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.