UMKE personeline Başarı Belgesi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye Devlet Su İşleri (DSİ) toplantı salonunda İl ve Fethiye Protokolü ile Fethiye muhtarları huzurunda, Fethiye Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) personeline başarı belgesi verdi.Vali Çiçek yaptığı...

UMKE personeline Başarı Belgesi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye Devlet Su İşleri (DSİ) toplantı salonunda İl ve Fethiye Protokolü ile Fethiye muhtarları huzurunda, Fethiye Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) personeline başarı belgesi verdi.

Vali Çiçek yaptığı konuşmada Fethiye’de yaptığı çalışmalar ile Muğla ili başarısını üst sıralara çıkaran Fethiye Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi’ne (UMKE) başarı belgelerini özellikle 150 bin kişinin temsilcisi olan muhtarlarımızın huzurunda vermenin daha anlamlı olduğunu belirtti. UMKE’nin yaptığı bir kurtarma operasyonuyla ilgili anısını da anlatan Vali Çiçek  “Gece gündüz demeden, yer mekan demeden, canla, başla, vatandaşımıza hizmet eden bu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Onları kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından UMKE personeline başarı belgeleri Vali Amir Çiçek, Muğla Milletvekili Hasan Özyer, İl Garnizon Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, İl Sağlık Müdür Vekili Eriş Başaran AKÇA tarafından verildi.

Bu haber toplam 183 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.