Ülkü Ocakları’ndan BESYO hazırlık kursu

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı tarafından Orta Öğretim Teşkilatlarına yönelik olarak “BESYO Hazırlık Kursları” düzenlendi.Kurslarla ilgili olarak bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil Gündüz,...

Ülkü Ocakları’ndan BESYO hazırlık kursu

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı tarafından Orta Öğretim Teşkilatlarına yönelik olarak “BESYO Hazırlık Kursları” düzenlendi.

Kurslarla ilgili olarak bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil Gündüz, şunları söyledi: “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençliğin hem kendi geleceklerini hem de mensubu oldukları milletin geleceğini sağlıklı bir biçimde kurabilmeleri için doğru bir şekilde yönlendirilmeleri gerekmektedir.

Eğitim-Öğretim hayatında artık bir gereklilik haline gelen üniversiteler, Türk Eğitim Sistemi’nin kronik sorunları nedeniyle herkes için eşit girilebilecek alanlar olmaktan uzaklaşmıştır. Bir tarafta özel okullar ve dershaneler tarafından donatılmış gençler diğer tarafta bu tür imkanları olmayan sıradan gençler, sosyal bütünlüğümüz açısından bir kangrene dönüşmektedir.

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı olarak, bu soruna bir parça da olsa çözüm üretebilmek amacıyla başlatılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda okumakta olan öğrenciler tarafından özellikle BESYO bölümüne yönelik olarak verilen kurslar tamamlandı.

Yoğun okul tempolarına rağmen kurslarda gerek eğitmenlik yapan, gerekse bu kurslara katılan teşkilat mensuplarımıza, Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı Olarak teşekkür ediyor ve  sınavlarında başarılar diliyoruz.”dedi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.