Ülkü Ocakları’ndan 23 Nisan Konseri

Datça’da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında gösteri yapan mehter takımı, izleyicilerin büyük beğenisini topladı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Datça...

Ülkü Ocakları’ndan 23 Nisan Konseri

Datça’da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında gösteri yapan mehter takımı, izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Datça İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte Denizli’den gelen mehter takımı Datçalıları yaptığı gösterilerle adeta büyüleyerek tarihi yeniden yaşattı.

Mehter takımı Atatürk caddesinde bir gösteri yürüyüşü yaparak amfi tiyatroya geldi burada amfi tiyatroyu dolduran kalabalığa bir müzik gösterisi sundu. Gösterinin bitiminde Ulubatlı Hasanı canlandıran mehter takımından bir kişi surlara bayrağı dikerek şehit olmasını canlandırdı ve seyircilerden ayakta alkış aldı.

Daha sonra sahneye "Grup EFRASYAP" çıktı, kendilerine ait bestelerin yanısıra  günün sevilen parçalarından oluşan bir program yaptı. Gecenin sonunda halk müziği sanatçısı "Ali KINIK" çıktı ve seyircilere doyulmaz bir müzik ziyafeti çekti.

Gecenin en büyük sürprizini ise Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan yaptı.

Belediye Başkanı Şener Tokcan ve meclis üyesi İnci Bilgin ve bazı partililerle birlikte gösterileri izlemek için anfi tiyatroya geldi ve seyircilerden büyük alkış aldı. Başkan Tokcan, mehter takımının gösterilerinden sonra amfi tiyatrodan ayrıldı.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.