Ülkü Ocaklarında nöbet değişimi

Muğla Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi gerçekleştirildi. Muğla Ülkü Ocakları’nda; Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ozan Kaya’nın...

Ülkü Ocaklarında nöbet değişimi

Muğla Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi gerçekleştirildi. Muğla Ülkü Ocakları’nda; Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ozan Kaya’nın katılımıyla, Muğla Ülkü Ocakları İl Yöneticileri ve çok sayıda teşkilat mensubunun hazır bulunmasıyla devir-teslim  töreni gerçekleştirildi.  6 yıldır Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Eren Akdeniz görevi Cemil Gündüz’e devretti.

Başkanlık yaptığı dönem içerisinde teşkilata katkıları bulunan herkese teşekkür eden Eren Akdeniz “Görev yaptığım süre içerisinde, dava arkadaşlarımla birlikte mübarek davamıza elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Eren Akdeniz artık bu kutlu davanın bir neferi olacak ve bu kutlu davaya katkı sağlamaya devam edecektir. Bu günden itibaren fert olarak Cemil Başkan’ımızın ve teşkilatımızın emrindeyiz.“ diyen Sayın Akdeniz “Biz hakkımızı helal ettik; sizler de helal edin.” dedi.

Görevi devralan Cemil Gündüz  ise“Bizi bu göreve layık gördükleri için Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum. Allah’ın izniyle başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere Miliyetçi-Ülkücü Hareket’in tüm mensuplarının yüzünü kara çıkarmamaya çalışacak, bu kutlu sancağı başarıyla göndere taşıyacağız. Eren Başkan’ımızın bize bıraktığı yerden teşkilatımızla beraber bu bayrağı daha ileri götürmeye çalışacağız. Eren Başkan’ımıza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz; Allah ondan razı olsun.”dedi.

Konuşmaların ardından yeni başkan Cemil Güzel, Kur’an-ı Kerim ve Bayrak üzerinde yemin edip bayrağı öptükten sonra görevi devraldı.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.