Ülkü Ocakları yönetimi belirlendi

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı’nda İl Ocak Yönetimi belirlendi. 28 Nisan 2013 Tarihin’de Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Muğla İl Başkanlığı’na atanan Cemil Gündüz, İl Ocak yönetimini ...

Ülkü Ocakları yönetimi belirlendi

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı’nda İl Ocak Yönetimi belirlendi. 28 Nisan 2013 Tarihin’de Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Muğla İl Başkanlığı’na atanan Cemil Gündüz, İl Ocak yönetimini  Ülkü Ocakları Muğla İl Binası Mustafa Girgin – Halil İbrahim Nizamoğlu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıyla açıkladı.

Toplantı sırasında konuşan Cemil Gündüz ”Eren Başkan’ımızdan devraldığımız bayrağı, daha ileriye taşıya bilmek adına bu gün il ocak yönetimimizi belirledik. Böyle süreçler genelde sancılı geçer ama çok şükür bizim teşkilatımız da böyle bir durumla karşılaşmadık, bunlar bize Eren Başkan’ımızdan kalan terbiyenin birer örneği. Yeni göreve gelen arkadaşlarımız ve eski yönetimimizden görevlerine devam eden arkadaşlarımıza bu yeni dönem içerisinde sizlerden anlayış göstermenizi bekliyorum. Hep beraber Muğla’da üzerimize düşeni yapacağız. Yeni göreve gelen arkadaşlarımıza hayırlı olsun bizler hep onların arkasında olacağız.” dedi.

Belirlenen İl Yönetiminde Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına; Volkan Yıldırım,  Üniversite Birim Başkanlığı’na; İsmet Durak, Orta Öğretim Birim Başkanlığı’na; Aşkın Yıldız, Eğitim ve Türk Dünyası Birim Başkanlığı’na Uğur Göktaş, Basın Yayın Birim Başkanlığı’na; Soner Akbulut, Dergi Birim Başkanlığı’na Suat Kaya, Sosyal Faaliyetler Birim Başkanlığı’na; Ferhat Korkmaz atandı.

Bu haber toplam 161 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.