Ula’da sicil işlemlerinde kolaylık

Ula Esnaf Odası, esnafların Muğla Esnaf Odaları Birliği’nde yapılacak işlemlerini zaman ve iş kaybını önlemek için yeni bir uygulamaya geçerek işlemlerin Ula’da yapılmasını sağladı.Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı...

Ula’da sicil işlemlerinde kolaylık

Ula Esnaf Odası, esnafların Muğla Esnaf Odaları Birliği’nde yapılacak işlemlerini zaman ve iş kaybını önlemek için yeni bir uygulamaya geçerek işlemlerin Ula’da yapılmasını sağladı.

Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Özçelik, daha önce esnafların sicil, adres değişikliği, iş terki gibi işlemleri yaptırmak için Muğla Esnaf Odaları Birliği’ne gittiklerini belirterek, “Daha önce bu işlemler için esnafımız ilk bize başvuruda bulunuyordu. Daha sonra Esnaf Odaları Birliği’ne kayıt yaptırdıktan sonra çıkan ücretler Halk Bankasına, ardından tekrar Birliğe, sonra Ula’ya gelip gitmek zorunda kalıyordu. Fakat şimdi esnaflarımızın Ula Esnaf Odası’na başvuruda bulunması yeterli. Menteşe’ye sadece banka işlemleri için gidiyor. Ula’da faaliyet gösteren odalar olarak Halk Bankası’nın Ula’ya ATM takılması konusunda gerekli başvurularımızı yaptık. Uygun olması durumunda ATM takılırsa üyelerimiz Muğla’ya Halk bankasına gitmeden yorulmadan sıra beklemeden ATM’den de işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Böylelikle hem Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinde yoğunluğu engellemiş olacağız, hem de esnafımızın zaman kaybını önlemiş olacağız. Esnafımıza kolaylık getirecek bu hizmet için emek harcayan Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.