Uçar’dan komite kurulması önerisi

Muğla Sporlu Futbolcular Dayanışma Derneği (MUSFAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Uçar, Muğlasporlular arasında birlik ve dayanışma sağlamanması gerektiğini ve Vali Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün...

Uçar’dan komite kurulması önerisi

Muğla Sporlu Futbolcular Dayanışma Derneği (MUSFAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Uçar, Muğlasporlular arasında birlik ve dayanışma sağlamanması gerektiğini ve Vali Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile birlikte tüm yetkililerin katılacağı bir komite oluşturulmasını önerdi.

Mali ve idari sorunların ön planda olduğunu aktaran Uçar, bu süreçte gerçekleşmeyen beklentilerin ve alınan başarısız sonuçların itibarı zedelemeye sebep olamaması gerektiğini dile getirdi. Uçar yaptığı açıklamada “MUSFAD tüzüğünün dernekçe sürdürülecek çalışma konuları ile biçimleri maddesini 16’ncı bendinde Muğlasporlular arasında birlik ve dayanışma sağlamaktan esinlenerek; Muğlaspor kulübü temiz ve itibarlı teslimiyet hakkına sahiptir ve bu hakkını her koşulda koruyacaktır. Mali ve idari sorunların fazlaca öne çıktığı bu süreçte gerçekleşmeyen beklentiler ve alınan başarısız sonuçlar bu itibarı zedelemeye sebep olamayacaktır, olmamalıdır. Muğlaspor, ahlak anlayışına sporun etik değerlerine sıkı sıkıya bağlıdır. Kulübümüzün kritik döneminde birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemdeyiz. Mevcut yönetim kurulumuz düzlüğe çıkabilme anlamında çalışmaktadır. Muğlaspor, Muğlamızın ana dinamiği, siyaset üstü bir değer olmasından dolayı herkesin aynı çatı altında şiar edinmelidir. Böyle de olduğundan hiç şüphemiz yoktur. Acil eylem planı niteliğindeki bir önerimizi sizlerle paylaşmak istedik. Bu günü milat kabul edilmesi, eski yıllarda olduğu gibi birlik, beraberliğimizin tekrarlanması arzusu içerisindeyiz. Birlik beraberlik olgusunun sözde değil, özde hayata geçmesi yönündeki bir harekete sinerji yaratmaktadır” dedi.

Bu haber toplam 202 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.