Tutal’dan iletişim semineri

Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM) Gönüllü Eğitmeni Yasemin Tutal’ın üçüncü semineri “Halkla İlişkilerde İletişim” konulu oldu.Uyku dışındaki zamanın büyük bölümünün iletişim halinde yaşandığını...

Tutal’dan iletişim semineri

Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM) Gönüllü Eğitmeni Yasemin Tutal’ın üçüncü semineri “Halkla İlişkilerde İletişim” konulu oldu.

Uyku dışındaki zamanın büyük bölümünün iletişim halinde yaşandığını aktaran Yasemin Tutal, doğru iletişimin temel ilkelerini sözlü iletişim, yazılı iletişim ve hareketlerle iletişim başlıkları altında inceledi.

İletişim nasıl kurulur? Sorumluluk nedir? sorularının da incelendiği seminer, iletişimin gerekliliği ile sürdü. KOBİ Danışmanı ve Eğitmeni Yasemin Tutal seminerin sonunda müşteri ile iletişimin iki temel prensibi olan “Yardımseverlik ve İletişim” ile “Anlayış ‘Empati’ ve İletişim” başlıklarını açtı.

Bodrum Belediyesi KADEM’in Binnaz Karakaya Spor Salonu’ndaki merkezinde gerçekleşen seminere KADEM üyesi kadınların yanı sıra değişik kurum ve kuruluşların halkla ilişkiler temsilcileri de katıldı.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.