Türkiye Birincisi Muğla KHB’den

Sağlık Bakanlığı tarafından Antalya İlinde düzenlenen 6. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde, Hastanelerdeki Kalite Standartları Hakkında düzenlenen bilgi yarışmasında Türkiye Birinciliğini, Muğla Kamu...

Türkiye Birincisi Muğla KHB’den

Sağlık Bakanlığı tarafından Antalya İlinde düzenlenen 6. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde, Hastanelerdeki Kalite Standartları Hakkında düzenlenen bilgi yarışmasında Türkiye Birinciliğini, Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Dalaman Devlet Hastanesi Kalite Direktörü Gönül Beyazıt Güven elde etti.

Gönül Beyazıt Güven’in birinciliği Muğla’da büyük bir sevinçle karşılanırken, yarışma ve sonuçları ile ilgili olarak Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi: “Türkiye genelinde düzenlenen ve bu yıl 6’ıncısı gerçekleştirilen SKS (Sağlıkta Kalite Standartları) Bilgi Yarışmasında birinci olarak Muğla’mıza haklı bir gurur yaşatan Gönül Beyazıt Güven’e teşekkür ediyoruz.

  1. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresine davet edilen toplam 16 Genel Sekreterlikten biri olan Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimize ait stant, 2500 yerli ve yabancı konuk tarafından en çok ilgi odağı olan ve en çok ziyaretçi alan stant olarak değerlendirilmiştir. İlimiz ve sağlık tesislerimiz hakkında bilgiler verdiğimiz, ziyaretçilerimize ilimize ait ikramların sunulduğu kalite kongresinde standımız tüm katılımcılar tarafından taktire layık görülmüştür.”

Bu haber toplam 192 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.